Zonne-energie voor particulieren

Tevreden particulierIndependent Solar Systems heeft de afgelopen jaren duizenden particulieren voorzien van een op maat gemaakt zonnestroom systeem. Ook u kunnen we van zonnepanelen voorzien, specifiek naar uw wensen en afgestemd op uw situatie. Met een investering in zonnepanelen zorgt u voor lagere energielasten en een beter milieu. Bij de energie die wordt geproduceerd door zonnepanelen komt geen CO2 vrij, waardoor klimaatverandering wordt voorkomen.

Wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie dan kunt u het contactformulier invullen. Vervolgens zal een adviseur van Independent Solar Systems contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies en offerte. Hierbij worden alle onderdelen van het systeem (en de omgevingsfactoren die van invloed zijn op het ontwerp) met u besproken. Denk hierbij aan schaduwvorming door begroeiing, plaatsing van de panelen op meerdere daken van de woning en uw eigen wensen met betrekking tot monitoren van het systeem via internet en systeemonderhoud.

Independent Solar Systems kan ook de aansluiting van het zonnestroom systeem op de meterkast verzorgen. De montage van uw systeem wordt uitgevoerd door monteurs met ruime ervaring.