Zonne-energie voor particulieren

Tevreden particulierIndependent Solar Systems heeft de afgelopen jaren duizenden particulieren voorzien van een op maat gemaakt zonnestroom systeem. Ook u kunnen we van zonnepanelen voorzien, specifiek naar uw wensen en afgestemd op uw situatie. Met een investering in zonnepanelen zorgt u voor lagere energielasten en een beter milieu. Bij de energie die wordt geproduceerd door zonnepanelen komt geen CO2 vrij, waardoor klimaatverandering wordt voorkomen.

Wilt u weten wat er mogelijk is in uw situatie dan kunt u het contactformulier invullen. Vervolgens zal een adviseur van Independent Solar Systems contact met u opnemen voor een vrijblijvend advies en offerte. Hierbij worden alle onderdelen van het systeem (en de omgevingsfactoren die van invloed zijn op het ontwerp) met u besproken. Denk hierbij aan schaduwvorming door begroeiing, plaatsing van de panelen op meerdere daken van de woning en uw eigen wensen met betrekking tot monitoren van het systeem via internet en systeemonderhoud.

U heeft de keuze om het systeem zelf te plaatsen als Doe-Het-Zelver of het door Independent Solar Systems te laten verzorgen. Wanneer Independent Solar Systems het systeem komt plaatsen kan ook de aansluiting op de meterkast worden verzorgd. De montage van uw systeem wordt uitgevoerd door monteurs met ruime ervaring.