Autonome systemen

AutonoomGeen vaste aansluiting maar toch elektriciteit? Independent Solar Systems maakt het mogelijk met behulp van zonnepanelen, zonnelaadregelaar en accu's. 

Independent Solar Systems heeft de kennis in huis om voor iedere locatie in de wereld te kunnen bepalen welk energiesysteem nodig is om aan een bepaalde behoefte te kunnen voldoen. Ook boot- of campereigenaren kunnen bij ons terecht voor advies. Ook vakantie- en tuinhuisjes kunnen met een klein systeem al van voldoende energie worden voorzien voor enkele lampen, radio, tv en eventueel een koelkast.

Al vele jaren leveren wij autonome energie oplossingen aan NGO's zoals Artsen zonder Grenzen. NGO's opereren in gebieden waar ze niet altijd kunnen beschikken over een betrouwbaar elektriciteitsvoorziening. Met behulp van apparatuur van bijvoorbeeld Victron en Sollatek kan ervoor worden gezorgd dat zij overal en altijd hun werk kunnen doen.

In het verleden heeft Independent Solar Systems verscheidene systemen geleverd in bijvoorbeeld Afrika, India, het Caribisch gebied en Europa.